کارخانه شیره انگور سفید اصل + تولید پخش عرضه

تولید شیره انگور سفید به روش صنعتی درکارخانه شیره انگور امروزه رونق فراوانی نسبت به روش سنتی ان دارد

شیره سفید دراصل شیره ی انگوری راکه در فصل سرد تولید می نمایند ، بر اثر هوای سرد و هم زدن آن به سرعت، به صورت کف در می آید و رنگ آن سفید می شود. از آنجایی که در همان حالت ثابت می ماند، به شیره ی سفید شناخته شده است.شیره سفید دارای خاصیتهای بیشماری است که میتوان چند مورد ان را نام برد:

*درمان لاغری مفرط

*غلیظ کردن شیر مادر

* خونساز و مولد خون طبیعی

* درمان کم خونی و ضعف بدن

* افزایش حجم عضلات برای بدنسازان

* دارای ویتامین زیاد همچون ویتامین A, B, C

* خاصیت ضد التهابی برای درمان گلو درد و سرفه

* دارای عناصر مفید همچون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم

از دیگر خواص شیره انگور این است که در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند.

از موارد با احتیاط مصرف کردن شیره سفید میتوان به موارد زیر اشاره کرد

شیره سفید اصل دارای طبعی گرم است. بنابراین خوردن زیاد آن برای افرادی که دارای طبع گرم و خشک هستند، توصیه نمی شود. همچنين داراي کالری زیادی می باشد و به عنوان یک ماده غذایی رژیمی محسوب نمی‌شود براي همين مصرف آن براي افراد چاق توصيه نميشود و حدالمقدور از مصرف بيش از حد آن خودداري نمايند. شيره سفيد داراي ميزان زيادي قند است و افرادي که ديابت دارند از مصرف بيش از حد آن جدا خودداري نمايند.

کارخانه شیره انگور سفید اصل + تولید پخش عرضه

شیره انگور سفید اصل

شیره انگور سفید اصل «شیره انگور سفید» درواقع همان شیره انگور سیاه (منظور از سفید و سیاه؛ رنگ شیره است و نه رنگ انگور) است که در هوای بسیار سرد با سرعت و با استفاده از قاشق‌های چوبی بزرگ یا دستگاه، هم زده می‌شود. در اثر هم زدن سریع در هوای سرد، شیره انگور سیاه، حالت کف‌مانند به خود می‌گیرد و به رنگ سفید [مایل به زرد] درمی‌آید و سفت می‌شود. بر همین اساس، چنانچه شیره انگور سفید ارگانیک در معرض هوای گرم قرار بگیرد، رفته رفته تغییر رنگ داده و دو رنگ می‌شود و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند به رنگ سیاه و اولیه خود باز می‌گردد. شیره انگور سفید به دلیل سفت بودن و طعم خاصی که دارد، برای وعده صبحانه و خوردن با نان بسیار مناسب است…

کارخانه شیره انگور سفید اصل

کارخانه شیره انگور سفید اصل در تهیه شیره انگور به روش صنعتی درکارخانه شیره انگورسفید برای له کردن، آبگیری و… انگورها از ماشین‌آلات مخصوص استفاده می‌شود. در این روش معمولاً انگورها را خوشه‌ای استفاده می‌کنند و آن‌ها را دانه‌دانه نمی‌کنند ولی بااین‌حال طعم و خواص شیره انگور خانگی و صنعتی تفاوتی باهم ندارد ولی ماندگاری شیره انگور صنعتی معمولاً بیشتر است. شیره انگور اگر به روش صنعتی تولید شود چون توسط کارخانه ها تولید می شود در نتیجه نظارت بر روی آن بیشتر است و در نتیجه می توان به صراحت بیان کرد که به صورت کاملا بهداشتی تهیه می شود.این محصول چون در دمای پایین درست می شود در نتیجه همه خواص شیره حفظ شده و ارزش غذایی زیادی را نیز دارا می باشد و از این نظر یک امتیاز خوب محسوب می شود. از طرف دیگر چون شیره با حرارت کمتر پخته می شود مواد قندی که در درون مواد اولیه آن است نمی سوزد و این مسئله باعث می شود که شیره انگور صنعتی رنگ روشن تری را داشته باشداین شیره ها به خاطر این که مواد قندی که در درون آب انگور قبل از پختن وجود داشت با حرارت کمتر پخته شده و مواد قندی در آن حفظ شده در نتیجه نیازی به نگهداری در یخچال نیست. شیره انگور صنعتی دچار کپک زدگی و خرابی نمی شود و می توان آن را در فضای بیرون از یخچال هم نگهداری کرد.

تولید شیره انگور سفید

تولید شیره انگور سفید شیره انگور ماده‌ای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست می‌آید.

شیره انگور فرایند تولید متفاوتی با شیره توت و خرما دارد.

برای تهیه شیره انگور ابتدا آب انگور را از انگور جدا می‌کنند سپس نوعی خاک قلیایی به آن اضافه می‌کنند.

در شهرستان ملایر این خاک را از کوهی به نام “کوه گرمه” تهیه می کنند.

این خاک باعث می‌شود تفاله انگور به همراه خاک ته‌نشین شود.

سپس آب انگور را در داخل دیگ‌هایی ریخته و می‌جوشانند تا به رنگ طلایی نزدیک به سرخ درآید.طبع برخی از شیره ها گرم و برخی سرد می باشد.

آب انگور تازه چیده شده را می گیرند و با خاکی مخصوص ترکیب می کنند که باعث ته نشین شدن تفاله ها می شود سپس آن را می جوشانند و هم میزنند تا رنگی سرخ و طلایی به خود بگیرد. در این مرحله است که شیره سیاه انگور به وجود می آید.اگر عمل هم زدن را ادامه دهیم، البته نه دیگر روی آتش، بلکه در هوای آزاد و سرد، شیره سیاه کم کم شروع به تغییر رنگ می کند و رو به سفیدی می رود.چه بهتر است که عمل جوشاندن و هم زدن در ظروف مسی باشد که خواص آن را دو چندان کند.شیره سفید که به آن طلای زرد هم می گویند مرحله بعد از شیره سیاه است.که نیاز به زحمتی دوچندان برای هم زدن دارد و علت اینکه طرفداران بیشتری نسبت به شیره سیاه دارد؛ طعم و مزه و غلظت بیشتر نسبت به نوع سیاه آن است.همچنین با توجه به غلظت بیشتر شیره سفید نسبت به شیره سیاه، مدت زمان نگهداری شیره سفید بیشتر است و فروش عمده شیره انگور با کیفیت بیشتر می باشد.

پخش و عرضه شیره انگور سفید

پخش و عرضه شیره انگور سفید مراکز پخش شیره انگور صنعتی ارزان این محصول را در کیفیت های متفاوت و در بسته بندی های مختلف به دست مشتریان می رساند، تا مردم بتوانند از این ماده مغذی استفاده کنند. فروش و صادرات شیره انگور عمده در بازار ها به وفور یافت می شود که به صورت کیلویی هم در اختیار مردم قرار می گیرد،این محصول به خاطر خواصی که دارد طرفداران زیادی را نیز به خود اختصاص داده است.شیره انگور هم مانند دیگر محصولات تحت تاثیر نوسانات بازار قرار گرفته است و با افزایش و کاهش قیمت محصولات این ماده غذایی هم تغییر قیمت پیدا می کند و ثبات قیمت ندارد. بیشتر مردم سعی می کنند در این روزهای کرونایی در خانه های خود بمانند و این مواد غذایی خوش طعم را از طریق وب سایت شرکت های معتبر خرید و فروش عمده شیره انگور را انجام نمایند و در درب منزل تحویل بگیرند. قیمت انواع شیره انگور متفاوت است چون هم کیفیت های متفاوتی دارند و هم در بسته بندی های مختلفی قرار دارند ولی قیمت بالای شیره انگور نشان دهنده کیفیت بهتر آن می باشد. پس سعی کنیم گول سودجویان را نخوریم و محصول بی کیفیت و تقلبی را به جای شیره اصل و مفید خریداری نکنیم.