اطمینان از استفاده صحیح از شکلات لینت در پخت ضروری است. ما به انواع و فرمت های مختلف شکلات و بهترین کاربرد آنها خواهیم پرداخت تا بتوانید شکلات مناسبی را برای دستور غذا انتخاب کنید.
شکلات تمام فله ای بخرید
برچسب شکلات تلخ با درصد کاکائو
درصد کاکائو
درصد کاکائو به مقدار دانه های کاکائو در شکلات اشاره دارد که از مشروب شکلات خالص و هر کره کاکائو اضافه شده تشکیل شده است. بقیه مواد شامل شکر، لبنیات، وانیل، امولسیفایرها و هر طعم دهنده اضافی است. به طور معمول، هر چه درصد کاکائو بیشتر باشد، طعم شکلات شدیدتر است.
انواع شکلات
چهار نوع شکلات وجود دارد: تیره، شیری، سفید و یاقوتی. شکلات از دانه ها یا نوک های درخت کاکائو به دست می آید. آنها را برشته و آسیاب می کنند تا خمیری به نام مشروب شکلاتی تولید شود.
این خمیر دو محصول دارد: کره کاکائو و پودر کاکائو. از این رو، انواع مختلف شکلات با ایجاد نسبت های مختلف مشروب شکلات، کره کاکائو، شیرین کننده و سایر مواد افزوده شده تولید می شود.
توت فرنگی با پوشش شکلات تلخ به نمایش گذاشته شده است
شکلات تلخ
شکلات تلخ را می توان به دو نوع شکلات تلخ و شکلات نیمه شیرین تقسیم کرد. FDA ایجاب می کند که شکلات تلخ حاوی حداقل 35 درصد کاکائو و کمتر از 12 درصد مواد جامد شیر باشد.
پس از آن، تولیدکننده است که بر روی شکلات خود برچسب تلخ یا نیمه شیرین بزند. به طور معمول، تلخ و شیرین درصد کاکائو بیشتری نسبت به نیمه شیرین دارد و کمتر شیرینی از این دو نوع است.
بهترین برای: شکلات تلخ برای دستور العمل هایی که شکلات نقطه کانونی است، مانند گاناش، موس، ترافل و پودینگ ایده آل است.
تارت شکلاتی شیری که با انواع توت ها تزئین شده است
شیر کاکائو
شکلات شیری دارای طعم ملایم، شیرین و خامه ای است. FDA ایجاب می کند که شکلات شیری باید حداقل 10 درصد لیکور شکلات، 3.39 درصد چربی شیر و حداقل 12 درصد مواد جامد شیر داشته باشد.
از آنجایی که حاوی قند و مواد جامد شیری بیشتری است، شکلات شیری شیرین تر از شکلات نیمه شیرین است و نباید به عنوان جایگزین در دستور غذاها استفاده شود.
بهترین برای: شکلات شیری برای درست کردن سسها، خامههای شیرینیپزی و قنادیها ایدهآل است.
آب نبات های شکلاتی سفید در یک کاسه
شکلات سفید
سازمان غذا و داروی آمریکا مقرر کرده است که شکلات سفید حداقل از 20 درصد کره کاکائو، 3.5 درصد چربی شیر و 14 درصد مواد جامد شیر تشکیل شده باشد.
شکلات سفید از این نظر منحصر به فرد است که حاوی هیچ ماده جامد کاکائویی نیست و همین به شکلات تیره و شیری رنگ قهوه ای می دهد. از آنجایی که شکلات سفید بسیار شیرین است، طعم های تلخ، ترش یا آجیلی دارد که شیرینی آن را جبران می کند.