روش های متفاوتی که برای تهیه شیره انگور در استان های مختلفی مانند اصفهان مورد استفاده قرار می گیرد سبب شده است قیمت خرید این محصول در نمایندگی های مختلف کاملا متفاوت باشد.
شاید عده ای فکر کنند که از انگور های له شده هم می توان شیره انگور را تهیه کرد و آن چه به عنوان شیره فروخته می شود آن قدر غلیظ است که نمی توان کیفیت انگور اولیه آن را تشخیص داد اما نوع تازه انگور بسیار در شیره تولید شده اثرگذار خواهد بود تا جایی که اگر انگور اولیه سالم نباشد شیره آن نیز سفت، رقیق و یا به نحوی نامطلوب خواهد شد.
تمامی حقوق برای شیره انگور محفوظ است