شوید یکی از محبوب ترین گیاهانی است که در غذاهای مختلف دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، چه به صورت شوید خشک و چه به صورت سبزی سبز و همچنین می توان از آن به عنوان عطر در صابون ها و لوازم آرایشی استفاده کرد.
شوید خشک صادراتی
شوید خشک درجه یک از خانواده کرفس است و دارای ساقه های باریک با برگ های صاف و متناوب و دانه های صاف، بیضی شکل و قهوه ای است.
شوید بومی مناطق مدیترانه و جنوب روسیه است، اما می توان آن را در بیشتر نقاط جهان از جمله شمال کشت کرد. آمریکا.
شوید
برگ های شوید به طور متناوب با یکدیگر در امتداد ساقه رشد می کنند و با رنگ سبز و بافت نرم متمایز می شوند و دارای عطری تند و طعم گیاهی غنی هستند که آنها را به بهترین انتخاب برای افزودن به دستورهای غذایی مختلف تبدیل می کند.
شوید خشک
شوید را می توان به شکل سبزی سبز یا شوید خشک استفاده کرد، پس از خشک شدن از محتوای آب آن، خشک شود و بدون فاسد شدن عمر طولانی تری داشته باشد، اما همچنان تمام فواید شوید را حفظ کرده است.
فواید شوید
از آنجایی که شوید خشک دارای ارزش غذایی بالایی است و حاوی ویتامین هایی مانند ویتامین A و ویتامین C و مواد معدنی مانند آهن و منگنز است، می توان از مزایای زیادی استفاده کرد.
ویتامین A یک ماده مغذی ضروری برای حفظ بینایی و حمایت از سیستم ایمنی سالم است.ویتامین C همچنین به تشکیل استخوان، بهبود زخم و متابولیسم کمک می کند و از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند.
سلامت استخوان و سیستم ایمنی شوید حاوی کلسیم است، به این معنی که به افزایش سطح کلسیم در بدن به اندازه کافی کمک می کند، زیرا به نوبه خود عنصری است که برای محافظت از استخوان ها در برابر از دست دادن و از دست دادن تراکم مواد معدنی در استخوان ها عمل می کند.
از آنجایی که کلسیم یکی از مواد معدنی ضروری برای رشد و نمو استخوان ها و حتی بازسازی استخوان های آسیب دیده است و علاوه بر آن شوید با فعالیت های ضد میکروبی مرتبط است،