در حال حاضر، ترکیبات با ارزش افزوده بالا موجود در محصولات جانبی و ضایعات گیاهی، طیف وسیعی از فرصتها را برای استفاده مجدد و ارزشگذاری آنها ارائه میدهد و به اقتصاد دایرهای کمک میکند.
فلفل دلمه ای سبز (Capsicum annum L.) یک سبزی عجیب و غریب با ارزش غذایی بالا است که پس از فرآوری، ضایعاتی (پوست، دانه و برگ) به جا می گذارد که ماده اولیه مطلوبی برای به دست آوردن ترکیبات فیتوشیمیایی است.
این بررسی اطلاعات مربوط به مشخصات فیتوشیمیایی فلفل دلمه ای رنگی و خواص بیولوژیکی مرتبط با آنها را به عنوان جایگزینی برای ارزشگذاری مجدد تلفات و ضایعات فلفل دلمهای برای کاربرد آنها در صنایع غذایی و دارویی، خلاصه و مورد بحث قرار میدهد.
میوهها، دانهها و برگهای فلفل دلمه ای بنفش حاوی ترکیبات زیست فعال (فنولها، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها، توکوفرول و پلیساکاریدهای پکتیک) هستند که دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضدباکتریایی، ضد قارچی، سرکوبکننده سیستم ایمنی و محرکهای ایمنی هستند و دارای خواص ضد دیابتی و ضد توموری هستند.
به عنوان افزودنی های غذایی کاربردی در این زمینه، ارزیابی مجدد ضایعات غذایی به عنوان یک حوزه تحقیقاتی فناورانه و نوآورانه با اثرات مفید برای جمعیت، اقتصاد و محیط زیست قرار می گیرد. مطالعات بیشتری برای تضمین استفاده ایمن از این ترکیبات و درک مکانیسم عمل آنها مورد نیاز است.
فلفل دلمه ای سبز یکی از پرفروش ترین نوع فلفل دلمه ای در بازار به شمار می آید و فروش خوبی را به خود اختصاص داده است.
- منابع:
- تبلیغات: