کشمش بیدانه مانع از ورود حشرات به منزل می شود

آب و هوای چهارفصل ایران و خاک مرغوب آن دو دلیل اصلی خوش طعم بودن انگور ایرانی و طعمی بی نظیر و شیرین است. کشمش بیدانه ایرانی اساساً انگور خشک شده مرغوبی است که در مزارع وسیع ایران کشت می شود.

ایران با صادرات نزدیک به 7 درصد از مصرف جهانی بهترین کشمش یکی از سومین صادرکننده کشمش در جهان است.

بهترین کشمش ایران در بسیاری از مناطق ایران مانند ملایر، قزوین و … کشت می شود.

انواع کشمش
1. کشمش طلایی

رنگ کشمش طلایی از زرد، طلایی یا زرد مایل به سبز تا کهربایی روشن متغیر است. انگورهای برداشت شده غوطه‌ور می‌شوند، در سایه خشک می‌شوند و تحت تیمار گوگرد قرار می‌گیرند، اگرچه مهم است که بقایای آن محدود و کمتر از 2000 ppm باشد. این نوع کشمش با رنگ غالب زرد یا طلایی، پس طعمی منحصر به فرد تقریبا دودی و ترش دارد.

2. کشمش خشک شده در آفتاب

این نوع کشمش ایرانی به طور طبیعی در زیر نور آفتاب بدون فرآیند غوطه وری خشک می شود که باعث می شود کاراملی شدن قند میوه به ایجاد طعم متفاوت کشمش کمک کند. رنگ کشمش خشک شده در آفتاب بیشتر قهوه ای تیره است.

3. کشمش ملایری

کشمش ملایری رنگ بی نظیری دارد، طبیعتاً رنگ قهوه ای روشن دارد. این نوع کشمش تقریباً مشابه کشمش سلطانی است اما تفاوت آن در این است که کشمش ملایری نسبت به سلطانی کمتر شیرین و رنگ روشن‌تری دارد.

میزان بالای قند کشمش جنبه مثبتی دارد. این در درجه اول به شکل فروکتوز، قند میوه است و کشمش را به یک منبع انرژی سریع قابل هضم تبدیل می کند. فریدمن می گوید که این آنها را برای ورزشکاران استقامتی که برای تقویت عملکرد کشمش می خورند، محبوب می کند.