پخش شیره انگور رازقی صادراتی یک صبحانه کامل است و بسیار خوشمزه است همانطور که از اسمش پیداست شیره انگور از خود انگور مرغوب وباکیفیت بدست می آید . این محصول از باغات و تاکستان های کشورمان دست چین می شود که بسیار خوش طعم و با مزه است .
شیره انگور به عنوان یک ماده غذایی با ارزش و پر انرژی از فراورده های انواع انگور می باشد؛
که از انواع انگور به روش های مختلف سنتی و صنعتی در مقادیر انبوه تولید می شود.
شیره انگور رازقی باکیفیت به صورت بسته بندی شده در وزن های متفاوت از جمله شیرههای انگوری می باشد که مشتریان زیادی دارد.
گفتن این نکته حائز اهمیت است که بدانیم شیره انگور گذشته از اینکه به عنوان یک ماده غذایی با ارزش و پر انرژی مصوب شده است؛
که به عنوان یک میان وعده و برای صبحانه استفاده میشود.
خواص و فواید درمانی بسیاری را هم شامل می شود.
برای اینکه بتوانیم از تمامی اشخاص و کافی را ببریم باید شیوه اصل و با کیفیت را تشخیص دهیم.
شیره انگور رازقی با کیفیت به عنوان نوعی اصلی شیره مرغوب و با کیفیت رنگ قهوهای روشنی را به خود گرفته است.
البته در نوع سنتی رنگ شیره تیره تر است.
شیره انگور رازقی
شیره انگور و یا دوشاب، یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می کند. این شهد لذیذ حاوی ویتامین های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد. در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود. شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست می کنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.یکی از بهترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال است و به دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید.شیره ی انگور باعث استحکام ساختار استخوان می شود، زیرا منبع خوبی از کلسیم است. هم چنین، مصرف شیره ی انگور به بهبود وضعیت سلامت دندان ها نیز کمک می کند. این ماده ی غذایی قدرت انقباض ماهیچه ها را نیز افزایش می دهد. مصرف شیره ی انگور از بدن در برابر بروز بیماری های استخوانی، به خصوص در دوران بعد از یائسگی، محافظت می کند..یکی دیگر از خواص شیره انگور برای سلامتی، کمک به تسکین یبوست است. این ماده ی غذایی باعث آرام شدن معده و روده ها می شود.مصرف شیره ی انگور می تواند نیازهای روزانه ی بدن را به کلسیم، پتاسیم، منیزیوم، و آهن برآورده کند. شیره ی انگور به دلیل میزان بالایی مواد معدنی موجود، می تواند برای دوران بارداری، شیردهی، و بازیابی از انواع بیماری ها بسیار مفید باشد.شیره ی انگور حاوی آهن است و می تواند از بروز کم خونی پیشگیری کند. این ماده ی غذایی حدود یک سوم از نیاز روزانه ی بدن را به آهن تامین می کند. هم چنین، شیره ی انگور میزان خون بدن را نیز افزایش می دهد.بدن انسان بر اثر سرما، به خصوص در فصل زمستان، دچار ضعف می شود. مصرف شیره ی انگور با تقویت بدن از ابتلای آن به بیماری ها پیشگیری می کند.
شیره انگور شانی
شیره انگور شانی که در طب سنتی دبس یا دوشاب نیز نامیده میشود، فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد.
طبع این خوراکی گرم و تر است و بیشتر افراد میتوانند از آن استفاده کنند.این شهد شیرین بسیار مقوی، مغذی و ضد نفخ است و به دلیل داشتن ویتامینها و مواد معدنی حیاتی ازجمله کلسیم، پتاسیم، منیزیوم، آهن و ویتامینهای A، B، C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است بنابراین نباید از خوردن آن غافل شد.
خواص شیره انگور انرژی زا خون ساز رقیق کننده خون پیشگیری از سرطان و کاهش اثرات شیمی درمان تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر آرامش اعصاب و بهبود خلق و خو بهبود عملکرد گوارش بازکنندگی مجاری کبد بهبود سرفه افزایش وزن و چاقی .
یکی دیگر از خواص این ماده خوراکی اثر نرمکنندگی و ضدالتهابی
در ناحیه حلق است. به همین علت کسانی که در این فصول دچار التهاب حلق میشوند میتوانند از قرقره مخلوط شیره
انگور و آب برای درمان سرفه استفاده کنند. ولی بهطورکلی در تمام طول سال میتوان این شیره مقوی را مصرف کرد.
مقدار مصرف
مقدار مصرف معمول این شیره برای افراد مختلف متفاوت است. برای بزرگسالان یک تا سه قاشق غذاخوری
و برای کودکان یک تا سه قاشق مرباخوری در روز مقدار مناسبی است ولی در کل مقدار مصرف آن کاملاً متناسب
با ذائقه افراد است، فقط باید دقت کرد که با توجه به طبع گرم و قند بالای موجود در این شیره، افراد گرممزاج و دیابتی در مصرف این شیره زیادهروی نکنند.
طبع شیره انگور شانی گرم وتر است و مصرف زیاد آن برای افراد گرم مزاج ممکن است باعث غلیظ شدن صفرا، ایجاد سردرد، بالا رفتن حرارت بدن و جوش شود.
شیره انگور به دلیل قند زیاد برای افراد دیابتی مضر است.
کالری بالا این شیره باعث چاقی و اضافه وزن در افراد کم تحرک میشود.
شیره انگور گل بهان
شیره انگور گل بهان ، یک ماده غذایی ارزشمند و مفید است که خواص زیادی برای بدن دارد و دارای املاح معدنی و مفید همچون ؛ اهن، کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، مس ، روی ، ویتامین هایA ،B ،C ، و فسفر است و میتواند انرژی از دست رفته بدن را جبران کند.شیره انگور که به آن دوشاب هم میگویند طبع گرم و تر دارد و بهترین زمان استفاده از آن در فصل زمستان است که بدن انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد و افرادی که دارای طبع گرم هستند بهتر است از سرکه شیره استفاده کنند تا گرمی بدنشان بالا نرود
شیره انگور صنعتی مرغوب باید غلظت کافی داشته باشد ینی زیاد آبکی و یا زیاد سفت نباشد و مقدار خاک رسی که در آن به کار میرود هم به اندازه باشد که مزه شیره و همچنین رنگ آن را تغییر ندهد.و برای نگهداری از آن نیاز به گذاشتن آن در داخل یخچال نیست و شیره مرغوب و باکیفیت در محیط بیرون از یخچال هم کپک نمیزند و ترش نمیشود.
شیره انگور خواص بسیاری برای بدن دارد و در افرادی که کمخونی دارند میتواند بسیار خون ساز و مفید باشد ، همچنین به علت کالری و قند طبیعی بالایی که دارد انرژی بالایی به بدن میدهد و باعث افزایش وزن میگردد ، کلسترول خون را کاهش میدهد ، برای پوست و مو بسیار مفید است.
باعث تقویت و استحکام استخوانها میشود ، فشار خون بالا را کاهش میدهد، قوای جنسی را تقویت میکند ، باعث بهبود بیماریهای روده و معده میشود و یبوست را درمان میکند، به دلیل وجود املاح معدنی مفید و مغذی زیاد دران سبب غلظت و افزایش شیر مادر میشود و در دوران بارداری نیز بسیار مفید است.
در دوران قاعدگی از ایجاد لخته های خونی شدید و همچنین از گرفتگی دوره ای و درد های این دوره جلوگیری میکند ، از بافت ماهیچه های رحم محافظت میکند ، برای سیستم عصبی مفید است و باعث آرامش اعصاب میگردد ، از حمله قلبی پیشگیری میکند ، به درمان رگ های واریسی کمک میکند، ضد التهاب و ضد عفونی کننده طبیعی است.
شیره انگور خیراندیش
شیره انگور لازم نیست در یخچال نگهداری شود و چنانچه در بیرون یخچال کپک بزند و یا ترش شود شیره مناسبی نیست و آبکی بوده است.
۲- شیره های رقیق دارای رطوبت و آب بالاتر و قند کمتر هستند. بنابراین شیره ای که یک غلظت مناسب دارد دارای مواد مغذی بیشتری است و مقوی تر است.
۳- شیره مرغوب دارای رنگ شفاف بوده و نباید خاک آلود باشد.
۴- شیره انگوری که از انگورهای شیرین و مرغوب تهیه می شود کیفیت بالاتری دارد. از این رو بایستی این محصول را از جای معتبر و مطمئن تهیه کرد.
فواید شیره انگور : مولد خون ساز (خون سالم و طبیعی و بدون مواد زائد)
افزایش دهنده وزن بدن بازکنندگی گرفتگی هاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نشود، می توان شیره انگور را همراه با سرکه انگور مصرف کرد.
بهبود تمایل جنسی رفع یبوست افزایش انرژی
ضدالتهاب و نرم کننده در ناحیه حلق کمک به رشد تهیه شده از انگورهای سالم بصورت طبیعی
شیره انگور زرین تاک
شیره انگور زرین تاک هم از دیگر شیره های انگور مستثنی نیست و مانند همه شیره های انگور دارای مواد ویتامین ها املاح معدنی است و بسیار مقوی است و برای وعده صبحانه یک خوراکی بسیار عالی است و خوردن آن تا پایان روز پر انرژی و قبراق هستیم شیره انگور زرین تاک هم طرز تهیه و روش خاص خود را دارد شرکت زرین تاک با در اختیار داشتن دستگاههای تمام اتوماتیک و پیشرفته یک شیره بسیار خوشمزه و مقوی در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند.
شیره انگور عقاب
یکی از مهمترین و پرخاصیتترین شیره ها شسره انگور عقاب است و عقاب با افزودن تنوع و طعم های جدید آن را برای افراد جذاب کرده است تا کسانی که طعم آن را دوست ندارند ، بتوانند از این بمب انرزی استفاده کنند. انگور سرشار از ویتامین ب، منیزیم ، آهن و منبع فیبر است که می تواند برای بهبود فعالیت مغز، پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان می شود که عقاب با پرداختن به تولید فراورده های این محصول ارزشمند سعی کرده است تا افراد زندگی سالم تری داشته باشند. محصولات این شرکت شامل: ارده، روغن کنجد، حلوا، سس کنجد و کرم کنجد و شیره انگور است که عقاب با افزودن گروه کنجد به محصولات خود، آن را برای استفاده روزمره مناسب کرده است و میتوان یک منبع سرشار از انرژی را در طی روز دریافت کرد.
شیره انگور نیاکان
شیره انگور نیاکان با بسته بندی های مختلف و متنوع دست به یک انقلاب زده و محصولات اورجینال خود را در صفحه نمایش گذشته و به مشتریان خود عرضه می کند شیره انگور نیاکان با بکار گیری دستگاههای پیشرفته خیلی خوب توانسته از رقبای خود پیشی بگیرد و محصولات متنوع خودرا به فروش برساند.شیره انگور رازقی با کیفیت به عنوان نوعی اصلی شیره مرغوب و با کیفیت رنگ قهوهای روشنی را به خود گرفته است.
ولی این به آن دلیل بیکیفیت بودن آن نیست بلکه به خاطر حرارت مستقیم ای است که به آن داده می شود.
از ویژگی هایی که برای تشخیص شیره انگور و باکیفیت باید به آن توجه داشته باشیم می باشد.
به گونه ای که وقتی آن را بچشید به طور کامل مزه انگور را احساس کنید.
در این صورت است که با کیفیت بوده است و ناخالصی نداشته است.
توجه به غلظت شیره انگور هم از مشخصههای است که برای تشخیص نوع با کیفیت آن می توانید به آن توجه داشته باشید.
به این صورت که آن باید مانند عسل باشد و خیلی سخت نباشد؛
در صورتی که خیلی سفت باشد یعنی اینکه شیره ناخالصی دارد.
قیمت شیره انگور نیاکان هم در با کیفیت بودن آن تاثیرگذار است.
چرا که بعضی از افراد سودجو شیره ناخالص را در بستهبندی نیاکان به بازار عرضه می کند؛
و آن را به قیمت پایین تری می فروشند و این دلیلی است بر بی کیفیت بودن که باید به آن توجه داشته باشید.
شیره انگور نهاوند
شیره انگور نهاوند به روش صنعتی تا حدودی با تولید شیره میوه های دیگر مشترک است. بدین صورت که:
ابتدا انگور وارد مرحله شستشو می شود.انگور های شسته شده وارد دستگاه دانه کن می شوند.انگور خالص به قسمت خرد کن برده می شوند.با عبور دادن از فیلتر آب و تفاله آن جدا می شود.عصاره حاصل به دیگ های پخت هدایت می شود.برای رسیدن به غلظت کافی حرارت دهی می شود.وارد مرحله بسته بندی می شود.به انبار انتقال می یابد.
کاربرد های شیره انگور
شیره انگور کاربرد های فراوانی دارد. از خواص بی شمار این ماده مغذی می توان به روش های مختلفی بهره برد. کاربرد های خانگی شیره انگور شامل:
مصرف به همراه شیرخوردن مخلوط شیره انگور با ارده به عنوان صبحانه و استفاده در شیر برنج و فرنی می شود. جالب است بدانید از این ماده با ارزش به صورت صنعتی نیز استفاده های زیادی می شود.
پخش شیره انگور به صورت عمده
محصولی با این کاربرد های فروانی که در قسمت های قبل ذکر شد نیازمند مراکزی است که به صورت عمده اقدام به عرضه و پخش محصول با کیفیت نمایند. این محصول باید از قیمت مناسبی نیز برخوردار باشد تا استفاده از آن در کارخانجات به عنوان ماده اولیه شیرین کننده به صرفه باشد. نکته ای که مراکز پخش عمده حرفه ای و معتبر شیره انگور به آن توجه کافی را دارند .
شیره انگور هزاوه
برای تهیه شیره انگور هزاوه ابتدا برای تهیه آب انگور، انگورها را می شوییم، سپس دانه دانه از خوشه ها جدا می کنیم و در آبمیوه گیری می ریزیم. برای اینکه شیره بهتری داشته باشیم بهتر است از انگورهای کشمشی ریز استفاده کنیم.
پس از اینکه انگورها را با آبمیوه گیری، آب گرفتیم، آب آنرا داخل تنظیف یا کیسه نخی می ریزیم و صاف می کنیم تا آب انگور کاملا یکدست و خالص شود. در ادامه تفاله های انگور را داخل صافی می ریزیم و اجازه می دهیم آب درونشان خارج شود.
حالا آب انگور صاف شده را داخل یک سطل بزرگ می ریزیم، سپس خاک سفید را داخل تابه می ریزیم و کمی گرم می کنیم. در ادامه خاک سفید را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس کف های روی سطح آب انگور را دور می ریزیم.
جمع کردن کف های روی آب انگور بسیار مهم است، زیرا علاوه بر اینکه باعث می شود رنگ شیره شفاف تر و زیباتر شود، از ترش شدن طعم شیره نیز جلوگیری می کند. پس از اینکه تمام خاک و کف های روی شیره را گرفتیم، سلطل را کنار می گذاریم.
حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت به سطل حاوی آب انگور کاری نداریم تا خاک موجود در ان کاملا ته نشین شود. پس از گذشت این زمان و ته نشین شدن خاک سفید با یک ملاقه آب انگور درون سطل را داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم.
توجه داشته باشید که زمانی که می خواهیم آب انگور را با ملاقه خارج کنیم، باید مراقب باشیم تا خاک های ته نشین شده را تکان ندهیم. حالا قابلمه حاوی آب انگور را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم بجوشد.
زمانی که شیره شروع به جوشیدن می کند، ممکن است روی ان کف جمع شود. این کف ها را نیز با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. حالا باید صبر کنیم تا شیره به قوام برسد و زمانی که به غلظت مورد نظرمان رسید آماده است
انگور از میوه های بسیار محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که خاصیت های زیادی برای سلامتی بدن دارد. از مهم ترین خواص انگور می توان به درمان کبد چرب، سلامت دستگاه گوارش و .. اشاره کرد