آلومینیوم اغلب برای پخت و پز استفاده می شود زیرا می تواند گرما را به سرعت منتقل کند.
خب مشکلش چیه آلومینیوم می تواند به راحتی نشت کند، به خصوص زمانی که در معرض گرما و غذاهای اسیدی قرار گیرد.
به گزارش سازمان ثبت مواد سمی و بیماری ها؛ ارتباط بحث برانگیز آلومینیوم با بیماری آلزایمر باعث شده است که بسیاری از مطالعات علمی رابطه احتمالی بین تجمع آلومینیوم در بدن و سمیت عصبی را ارزیابی کنند.
برای ایمن بودن، ممکن است لازم باشد از قابلمه استیل نیولایف، از جمله آلومینیوم آنودایز نچسب و آلومینیوم نچسب سرامیکی اجتناب کنید.
و همانطور که قبلا ذکر شد، تابه های فلزی براق و چدن میناکاری شده نیز می توانند آلومینیوم را نشت کنند.
مشکلات تیروئید، التهاب کبد و ضعف سیستم ایمنی
دلایل مهم دیگری نیز وجود دارد که از ظروف نچسب حاوی مواد شیمیایی پرفلوئوروشیمیایی که می توانند در ظروف پخته شده نفوذ کنند، اجتناب کنید.
به گفته کارگروه محیط زیست EWG؛ نوزادانی که در معرض مواد شیمیایی پرفلوئوروشیمیایی به دنیا می آیند، با وزن و جثه کمتر، کلسترول بالا، سطوح غیرطبیعی هورمون تیروئید، دفاع ایمنی ضعیف تر در برابر التهاب و بیماری کبد متولد می شوند.
آلرژی و علائم شبیه آنفولانزا
به گفته اولگا نایدنکو، دانشمند ارشد در گروه کاری محیط زیست EWG، تابه های نچسب به کاربران می دهند. می تواند بخارهای سمی ایجاد کند که باعث آلرژی و علائم مشابه آنفولانزا می شود.
سرطان
اگر این لیست به اندازه کافی بد نیست، سرطان باید گنجانده شود. تحقیقات علمی ارتباط احتمالی بین PFOA و سرطان را نشان می دهد. انجمن سرطان آمریکا می گوید:
مطالعات روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که قرار گرفتن در معرض PFOA خطر تومورهای کبد، بیضه ها، غدد پستانی (سینه ها) و پانکراس را در حیوانات افزایش می دهد. به طور کلی، مطالعات حیوانی کار خوبی برای پیشبینی چگونگی ایجاد سرطان در انسان انجام میدهند.