شما مصرف کنندگان باید علاوه بر توجه به کربوهیدراتها و اندازه سروینگ، باید بررسی کنید که چه مقدار چربی در یک غذای حاوی نخود وجود دارد، به خصوص میزان چربی اشباع شده و چربی ترانس. مطمئن شوید که هیچ کدام از آنها وجود نداشته باشد، یا مقدار بسیار کمی از آن وجود داشته باشد.
دستور العمل های سالمی که از نخود روسی استفاده می کنند عبارتند از:
- نخود سوخاری تند.
- اسفناج و نخود تفت داده شده دودی.
- سوپ گوجه فرنگی با نخود و عدس.
- هوموس لوبیا سیاه.
- کوکی های شکلاتی بدون آرد.
اگرچه نخود سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، اما فاقد ویتامین D است. لین هشدار می دهد که باید خود را از داشتن سایر گروه های غذایی نیز محدود کنیم.
به عنوان مثال، ما باید ویتامین D را از جای دیگری دریافت کنیم. این مهم است که همیشه یک رژیم غذایی کامل و متعادل داشته باشید.
در واقع، لین میگوید که مصرف توصیهشده یک و نیم فنجان حبوبات در هفته فراوان است. اگر کسی بیشتر به سمت یک رژیم غذایی گیاهی حرکت می کند، می تواند نخود را به عنوان پروتئین جایگزین وعده غذایی خود کند.
اما شما نمی خواهید در آن زیاده روی کنید. شما نمی خواهید هر روز فنجان و فنجان نخود بخورید. اعتدال را فراموش نکنید و همیشه تنوع را در رژیم غذایی خود حفظ کنید.
نخود یا لوبیا گاربانزو نوعی حبوبات است. رایج ترین نوع آن شکل گرد و رنگ بژ دارد، اما انواع دیگر آن سیاه، سبز یا قرمز است. مواد مغذی آنها فواید سلامتی مختلفی دارند.
منبع قابل اعتماد محققان معتقدند که نخود ممکن است در شام و مصر باستان منشا گرفته باشد. آنها نوعی نبض هستند دانه های خوراکی خشک درون غلاف حبوبات.
مانند سایر حبوبات مانند عدس، نخود نیز سرشار از فیبر و پروتئین است. آنها همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی کلیدی هستند.