مضرات خواص حلوا ارده با شیره انگور در طب سنتی

ارده و شیره دو ماده غذایی طبیعی با خواص فراوان هستند که هر دو به تنهایی خواص معجزه آسایی دارند. این دو وقتی با هم ترکیب شوند خواص حلوا با شیره انگور دوچندان می شود و غذایی کامل برای تامین تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن می باشد. ارده و شیره بسیار انرژی زا هستند و مصرف آن به ورزشکاران، افراد لاغر و ضعیف، مادران باردار و شیرده و سالمندان توصیه می شود. این ترکیب علاوه بر خواص فراوان مضراتی هم دارند به همین علت مصرف ان به همگان به خصوص افراد با طبع گرم توصیه نمی شود.

مضرات خواص حلوا ارده با شیره انگور در طب سنتی

حلوا با شیره انگور

حلوا شیره انگور یکی از انواع مختلف حلوا با طعمی بسیار عالی و مفید برای سلامت بدن است. در این حلوا به آرد به جای شربت بار شیره انگور اضافه می‌کنند. حلوا خود به تنهایی خواص فراوانی دارد که اگر با شیره انگور تهیه شود خواص آن چند برابر می شود زیرا شیره انگور خواص زیادی از جمله انواع ویتامین A و B دارد که بدن را تقویت کرده و کم خونی را برطرف می‌کند. بهتر است از این حلوا در فصول سرد سال استفاده شود زیرا شیره انگور طبعی گرم دارد.

مضرات ارده و شیره انگور

مضرات ارده و شیره انگور ارده و شیره علاوه بر خواص متعدد مضراتی نیز دارند به همین علت مصرف آن به همه افراد توصیه نمی شود. مصرف ارده و شیره برای افراد مبتلا به دیابت مضر است و ممکن است قند خون آنها را افزایش دهد. مصرف بیش از اندازه شیره انگور موجب اسهال می شود. همچنین باعث ایجاد دانه های پوستی شده و پوست را قرمز می کند. مصرف ارده و شیره به گرم مزاجان توصیه نمی شود زیرا طبع گرم آن موجب غلظت صفرا می شود. این افراد در صورت استفاده از ارده و شیره حتما در کنار ان از میوه یا غذا یا طبع سرد استفاده کنند.

خواص شیره انگور و ارده

  • ارده و شیره انگور هر دو طبع گرم دارند و انرژی زا هستند و مصرف آن در فصول سرد سال توصیه می شود.
  • از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کنند.
  • سطح کلسترول خون را کاهش می دهند و بدین ترتیب فشارخون و ضربان قلب را تنظیم می کنند.
  • کلسیم روزانه مورد نیاز بدن را تامین می کنند و برای استحکام استخوان و دندان مفید است.
  • استخوان درد و درد مفاصل را تسکین می دهد.
  • پیشگیری و درمان کم خونی در زنان باردار و در سنین قاعدگی
  • ضد سرطان است
  • اگر در کنار غذا مصرف شدن آهن و کلسیم موجود در ان را بهتر جذب می کند.
  • سلامت قلب را تضمین می کند.
  • چاق کننده است.
  • نیروی جنسی را تقویت می‌کند.
  • سرشار از اسید های چرب مفید است.
  • بر روی دستگاه تناسلی و عملکرد تخمدان ها تاثیر مثبت دارد.
  • دردهای روماتیسمی را کاهش می دهد.
  • زردی و یرقان را درمان می کند.
  • موجب تقویت اعصاب می شود.
  • کک و مک را برطرف می کند.
  • از نفخ معده جلوگیری می کند.

خواص ارده و شیره انگور در طب سنتی

خواص ارده و شیره انگور در طب سنتی طب سنتی نقش بسیار مهمی در زندگی مردم ایران داشته است زیرا پیروی از آن موجب می شود افراد سبک زندگی سالم داشته باشند و از بسیاری بیماری ها مصون بمانند. ارده و شیره در طب سنتی بسیار توصیه شده است. ارده از کنجد بدست می آید و برای تهیه صبحانه و سس غذا و سالاد استفاده می شود. شیره انگور نیز از انگور بدست آمده و برای درمان بیماریهایی که ناشی از سردی بدن هستند بسیار مفید است. ترکیب این دو با هم نیز برای درمان بسیاری بیماریها توصیه شده که مصرف بیش از اندازه ان باید با تجویز پزشک باشد تا موجب ایجاد بیماری نشود.

خاگینه با شیره انگور

در هوای سرد زمستان خاگینه می تواند یک غذای کامل، مقوی و خوش طعم باشد. خاگینه یکی از غذاهای سنتی پرطرفدار ما ایرانی ها است که در وعده های اصلی غذایی بخصوص در وعده صبحانه و عصرانه از آن استفاده می کنند. این غذای مقوی در شهرهای مختلف به روش ها و دستورالعمل های مختلف تهیه می شود. خاگینه با شیره انگور یکی از انواع خاگینه تبریزی است که برای تهیه آن دیگر نیازی به شربت بار ندارید و باید روی خاگینه آماده شیره انگور ریخته سپس نوش جان کنید.

شیره انگور با ماست

شیره انگور با ماست شیره انگور ماده غذایی شیرین با طبع گرم و تر است و ارزش غذایی بالایی دارد. در گذشته شهرنشینان از این ماده پرخاصیت غذایی استفاده می کردند اما امروزه در بین مردمان شهر این ماده غذایی به فراموشی سپرده شده است و بیشتر مردمان روستا شیره انگور را با مواد مختلف ترکیب و استفاده می‌کنند. به عنوان مثال ترکیب شیره انگور با ماست که از زمان های گذشته بین مردم ایران بخصوص در شهر ملایر رایج بوده است. زیرا ماست طبعی سرد دارد و ترکیب آن با شیره انگور از مضرات سردی آن می‌کاهد.

حلوای کدو حلوایی با شیره انگور

کدو حلوایی یا کدو تنبل میوه ای پاییزی با ارزش غذایی بسیار بالاست که در فصل پاییز در بازار میوه دیده می‌شود. رنگ زیبایی آن توجه هر بیننده ای را به خود جلب می‌کند. کدو حلوایی علاوه بر ظاهر زیبا و متفاوت خود طعمی دلپذیر نیز دارد. به همین علت برای تهیه انواع حلوا، دسر، کیک و نوشیدنی از ان استفاده می‌کنند. حلوای کدو حلوایی با شیره انگور یکی از انواع مختلف حلوا است که می‌توان به عنوان دسر در کنار وعده غذایی از آن استفاده کرد. البته این حلوا می تواند بعنوان وعده غذایی کامل برای صبحانه و عصرانه نیز استفاده شود.

حلوا ارده با شیره انگور

حلوا ارده با شیره انگور حلوا ارده و شیره انگور دو ماده غذایی فوق العاده مقوی و پرخاصیت هستند و برای سلامت بدن بسیار مفید می باشند. این دو ماده غذایی در طب سنتی ایرانیان دارای خواص درمانی زیادی بوده و به همین علت در زمان های گذشته قوت غالب غذای مردم بوده است. مصرف شیره انگور به تنهایی می تواند بسیاری از نیازهای بدن به مواد مغذی را تامین کند و اگر با ارده ترکیب شود می تواند خاصیت درمانی داشته باشد. ارده از کنجد کوبیده شده بدست می‌آید و یک وعده غذایی کامل است زیرا خواص متعددی دارد و در واقع می توان گفت مصرف ارده و شیره در کنار هم نیاز بدن به انواع ویتامین و مواد مغذی را برطرف می‌کند.

حلوا با آرد برنج و شیره انگور

حلوا یکی از دسرهای سنتی خوش طعم ایرانی است که انواع مختلفی دارد. مواد اولیه حلوا برچسب نوع آن متفاوت است. برای مثال حلوای آرد برنج از مخلوط شدن آرد برنج با روغن و شکر و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شکر می‌توان شیره انگور استفاده کرد. که به دلیل نداشتن شکر سفید، بسیار سالم‌تر و مقوی‌تر از دیگر انواع حلواست که به آن حلوا شیره می‌گویند.

حلوای هویج با شیره انگور

حلوای هویج با شیره انگور حلوای هویج یکی از انواع مختلف حلواهای خوشمزه و سنتی ما ایرانی ها است که با مواد مختلفی تهیه می شود. حلوای هویج ارومیه یکی از انواع حلواهای پرطرفدار ایرانی است که با هویج، گردو و شیره انگور تهیه می شود. حلوای هویج رنگی روشن دارد و مایل به نارنجی است. اما حلوای هویج که با شیره انگور تهیه شده است رنگی تیره دارد. این حلوا به دلیل وجود مغز گردو و شیره انگور در آن بسیار مقوی است.

خواص پودر سنجد با شیره انگور

معجون پودر سنجد و شیره انگور می تواند به عنوان وعده صبحانه یا عصرانه مصرف شود که خواص غذایی و درمان فراوانی نیز دارد. از جمله اینکه برای درد مفاصل مخصوصا زانو درد بسیار مفید است و حتی استفاده مکرر از آن پوکی استخوان را درمان می کند. مصرف این معجون حجم عضلات را افزایش می دهد به همین علت مصرف ان به ورزشکاران توصیه می شود. معجون پودر سنجد و شیره انگور حاوی مقادیر زیادی ویتامین A و B می‌باشد و خون ساز است و مصرف مداوم آن ضعف عمومی بدن را تامین می کند.

شیره انگور و ارده

شیره انگور و ارده ارده و شیره انگور یک میان وعده و حتی وعده غذایی کامل با خواص فراوان است. از جمله انواع ویتامین های گروه B مانند B2 ،B12 ،B6 و ویتامین های A ،C ،D، اسید چرب امگا3، کلسیم، آهن، روی، پروتئین، فسفر و منیزیم که می تواند قوای عمومی بدن را تقویت کند. ارده و شیره انگور هر دو طبعی گرم دارند به همین علت مصرف آن به سرد مزاجان توصیه می شود زیرا سردی بدن آنها را کم کرده و بیماری های ایجاد شده ناشی از سردی بدن را از بین می برد. و اما گرم مزاجان در کنار مصرف ارده و شیره باید سرکه یا میوه هایی با طبع سرد مصرف کنند تا دچار مشکل نشوند.

شیر و شیره انگور

مصرف روزانه شیر برای حفظ سلامت بدن بخصوص حفظ سلامت استخوان ها ضروری است و تمامی افراد در هر سنی باید این ماده غذایی را در سبد غذایی روزانه خود بگنجانند. متاسفانه بسیاری از کودکان از مصرف آن خودداری می کند و دچار کمبود کلسیم می شوند. بهتر است برای ترغیب این کودکان به مصرف شیر، شیر را با مواد غذایی دیگر مانند شیره انگور ترکیب کرده که هم طعم بهتر پیدا کند و هم ارزش غذایی آن دو چندان شود. مصرف معجون شیر و شیره انگور علاوه بر تامین کلسیم مورد نیاز بدن املاح معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن را نیز تامین می کند.

جوانه گندم با شیره انگور

جوانه گندم با شیره انگور بسیاری از افراد به دلیل داشتن صورتی لاغر دنبال روشهای درمانی مختلف برای چاق شدن و پر شدن صورت خود هستند. این افراد حتی ممکن است به سراغ انجام عمل جراحی برای پر شدن صورت خود بروند. در طب سنتی ایرانی برای پر شدن صورت روشهای درمانی مختلف توصیه شده که کم هزینه و بی ضرر هستند یکی از این روش ها استفاده از ترکیب جوانه گندم با شیره انگور است که موجب پر شدن صورت می شود زیرا این دو ماده هر دو سرشار از ویتامین E هستند که موجب پر شدن صورت می شود.

حلوا با شیره انگور و شیر

حلوا یکی از خوراکیهای سنتی و شیرین ما ایرانی ها است که به روش های مختلف و در ترکیب با مواد متفاوت تهیه می شود. از حلوا بیشتر در مراسم های مذهبی و مراسم های عزا استفاده می کنند. حلوای شیره انگور که آن را با نام حلوای دوشاب می شناسیم یکی از انواع مختلف حلواست که به دلیل داشتن شیر و شیره انگور سرشار از کلسیم و آهن است و انواع مواد معدنی مانند روی و فسفر را نیز در خود دارد.

شیره انگور با لیمو ترش

شیره انگور با لیمو ترش شیره انگور طعمی شیرین دارد و شاید بعضی از افراد این طعم شیرین را دوست نداشته باشند به همین علت آن را با سرکه و یا لیمو ترش ترکیب و سپس مصرف می کنند. ترکیب شیره انگور با لیمو ترش خواص درمانی دارد بطور مثال برای درمان سریع سرماخوردگی می توان از این ترکیب استفاده کرد که هم ویروس را به سرعت از بدن خارج می کند و هم سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید.

شیره انگور یا خرما

شیره انگور و شیره خرما هر دو بسیار مقوی هستند و به تقویت بدن افرادی که بر اثر یک بیماری طولانی مدت دچار ضعف شده اند کمک می کند. شیره خرما و شیره انگور هر دو تمام خواص موجود در میوه خود را دارند. شیره خرما انرژی بدن را افزایش می دهد و همینطور برای تقویت هوش کودکان مفید است. شیره خرما و شیره انگور هردو برای پیشگیری و درمان کم خونی بسیار مفید هستند. شیره انگور حاوی انواع ویتامین های A B C می باشد و املاح مورد نیاز بدن از جمله فسفر و کلسیم را تامین می کند. با تمام این خواص مصرف شیره انگور به همه افراد توصیه نمی شود زیرا ممکن است برای بعضی افراد مضر باشد.

شیره انگور یا عسل

شیره انگور یا عسل شیره جزو خوراکی هایی است که با حرارت دادن میوه تهیه می شود. البته در روش صنعتی تولید شیره، میوه کمتر حرارت می بیند و خواص غذایی آن بیشتر حفظ می شود و محصول نهایی روشن تر است. دلیل اینکه شیره رنگ تیره دارد آن است که قندهای موجود در ان در اثر حرارت می سوزد و تیره می شود. عسل و شیره هردو تمام مواد مغذی و ویتامین ها را در خود جای داده اند اما خواص عسل از شیره بیشتر است زیرا در فرایند تولید حرارت ندیده است و حجم زیادی از ویتامین و مواد مغذی را در خود حفظ کرده است.

شیره انگور یا دوشاب

در زمان قدیم مردم از شیره انگور یا همان دوشاب به عنوان وعده غذایی اصلی استفاده می کردند زیرا می تواند تمام نیازهای روزانه بدن مانند آهن، کلسیم، پتاسیم و منیزیم را تامین کند و قوت بدن را نیز افزایش می دهد. شیره انگور قند طبیعی دارد به همین علت توصیه می شود بجای استفاده از قند و شکر مصنوعی از دوشاب استفاده کنید. شیره انگور معده را پاکسازی می کند و تمام سموم را از بدن خارج می نماید.

چاشنی دلمه برگ مو با شیره انگور

چاشنی دلمه برگ مو با شیره انگور دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی و خوش طعم ما ایرانی ها است که معمولا در مهمانی ها در کنار غذاهای دیگر سرو می‌شود. دلمه برگ مو را می توان هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو کرد. پیچیدن دلمه به صورت رولی و گرد انجام می‌شود. سس دلمه نیز به روش های مختلفی تهیه می‌شود. اگر بخواهید دلمه برگ مو ترش و شیرین داشته باشید می‌توانید از ترکیب شیره انگور و کمی سرکه یا آبلیمو برای تهیه سس استفاده کنید.