عصاره هسته انگور یک مکمل غذایی است که با حذف، خشک کردن و پودر کردن دانه های تلخ انگور تهیه می شود. دانههای انگور سرشار از آنتیاکسیدانها از جمله اسیدهای فنولیک، آنتوسیانینها، فلاونوئیدها و مجتمعهای الیگومری پروآنتوسیانیدین هستند. در واقع، یکی از شناخته شده ترین منابع پروآنتوسیانیدین است به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالایی که دارد می تواند به پیشگیری از بیماری و محافظت در برابر استرس اکسیداتیو، آسیب بافتی و التهاب کمک کند. توجه داشته باشید که عصاره هسته انگور و عصاره دانه گریپ فروت هر دو به عنوان مکمل به بازار عرضه می شوند و با مخفف مخفف می شوند. این مقاله به بررسی عصاره هسته انگور می پردازد. در اینجا 10 مزیت عصاره هسته انگور برای سلامتی آورده شده است که همگی بر اساس علم هستند.
می تواند فشار خون را کاهش دهد مطالعات متعددی در مورد اثرات بر فشار خون بالا تحقیق کرده اند. بررسی 16 مطالعه بر روی 810 فرد مبتلا به فشار خون بالا یا خطر بالای آن نشان داد که مصرف تا میلی گرم در روز به طور قابل توجهی فشار خون سیستولیک و دیاستولیک (عدد بالا و پایین) را به طور متوسط 6.08 میلی متر جیوه و 2.8 کاهش می دهد که نهال انگور خوب بسیار تاثیر گذار است. به ترتیب . افراد زیر 50 سال مبتلا به چاقی یا اختلال متابولیک بیشترین پیشرفت را نشان دادند. امیدوارکنندهترین نتایج از دوزهای کمتر 100 تا 800 میلیگرم در روز برای 8 تا 16 هفته بهجای یک دوز منفرد 800 میلیگرم یا بیشتر بود (منبع مورد اعتماد). مطالعه دیگری روی 29 بزرگسال مبتلا به فشار خون بالا نشان داد که مصرف روزانه 300 میلی گرم GSE فشار خون سیستولیک را تا 5.6 درصد و فشار خون دیاستولیک را تا 4.7 درصد پس از 6 هفته کاهش می دهد (منبع مورد اعتماد). خلاصه GSE ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند، به ویژه در افراد جوان تا میانسال و کسانی که اضافه وزن دارند که طبعی متفاوت از طبع لیمو ترش دارد. 2. می تواند جریان خون را بهبود بخشد برخی از مطالعات نشان می دهد که GSE ممکن است جریان خون را بهبود بخشد. در یک مطالعه 8 هفته ای بر روی 17 زن یائسه سالم، مصرف 400 میلی گرم GSE اثرات رقیق کننده خون داشت و به طور بالقوه خطر لخته شدن خون را کاهش داد.
یک مطالعه اضافی روی 8 زن جوان سالم، اثرات یک دوز 400 میلی گرمی پروآنتوسیانیدین را از GSE بلافاصله پس از 6 ساعت نشستن ارزیابی کرد. نشان داده شد که در مقایسه با عدم مصرف GSE، تورم و ادم پا را تا 70 درصد کاهش می دهد. در همان مطالعه، 8 زن جوان سالم دیگر که روزانه 133 میلی گرم پروانتوسیانیدین از GSE به مدت 14 روز مصرف کردند، پس از 6 ساعت نشستن، 40 درصد کمتر ورم پا را تجربه کردند (منبع معتبر 7). خلاصه نشان داده شده است که GSE جریان خون را بهبود می بخشد و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد، که ممکن است برای افرادی که مشکلات گردش خون دارند مفید باشد. 3. می تواند آسیب اکسیداتیو را کاهش دهد افزایش سطح کلسترول LDL (بد) خون یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی است. اکسیداسیون کلسترول LDL به طور قابل توجهی این خطر را افزایش می دهد و نقش اصلی را در تصلب شرایین یا ایجاد پلاک چربی در شریان های شما ایفا می کند (منبع مورد اعتماد 8). مکملهای GSE در چندین مطالعه حیوانی، اکسیداسیون LDL ناشی از رژیمهای غذایی پرچرب را کاهش میدهند (منبع 9، منبع معتبر 10، منبع معتبر 11). برخی تحقیقات در انسان نتایج مشابهی را نشان می دهد که در صادرات انگور نیز تاثرگذار است.
. هنگامی که 8 فرد سالم یک وعده غذایی پرچرب خوردند، مصرف 300 میلی گرم از اکسیداسیون چربی در خون جلوگیری کرد، در مقایسه با افزایش 150 درصدی که در افرادی که GSE مصرف نمی کردند مشاهده شد (منبع معتبر 14). در مطالعه دیگری، 61 بزرگسال سالم پس از مصرف 400 میلی گرم GSE شاهد کاهش 13.9 درصدی در LDL اکسید شده بودند. با این حال، یک مطالعه مشابه نتوانست این نتایج را تکرار کند علاوه بر این، یک مطالعه بر روی 87 نفر که تحت عمل جراحی قلب قرار گرفتند، نشان داد که مصرف 400 میلی گرم یک روز قبل از عمل همانند لیمو سیر به طور قابل توجهی استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. بنابراین، GSE احتمالاً از آسیب بیشتر قلبی محافظت می کند (منبع مورد اعتماد 15). خلاصه GSE ممکن است با مهار اکسیداسیون کلسترول LDL (بد) و کاهش اکسیداسیون بافت قلب در زمان استرس به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. 4. ممکن است سطح کلاژن و استحکام استخوان را بهبود بخشد