شیره انگور اصل در واقع عصاره تغلیظ شده انگور می باشد، که در ترکیب آن هیچ گونه ماده دیگری وجود ندارد و به همین دلیل محصولی ارگانیک است، که فاقد هر گونه افزودنی شیمیایی می باشد. شیره انگور اصل ارگانیک خوب را باید از فروشندگان معتبر خریداری کرد، زیرا این عرضه کنندگان با توجه به اعتباری که نزد مشتریان هود دارند، در تلاش هستند تا محصولات مرغوب را برای فروش ارائه دهند.
شیره انگور اصل
شیره انگور اصل دارای طعم شیرین و عطر و طعمی مانند انگور می باشد و در واقع شیرینی شیره انگور، طبیعی است، زیرا برای تولید این محصول از انگور های خاص که آب کم و شیرینی زیادی دارند، استفاده می شود و این انگور ها در زمان پخت به خاطر از دست دادن بیشتر آب، میزان شیرینی آنها افرایش می یابد.
البته ممکن است، برخی تولید کنندگان از شکر در تولید شیره انگور استفاده کنند، که در این صورت شیره انگور خالص نیست و کیفیت لازم را ندارد، البته با مزه کردن شیره می توان اصل بودن آن را تشخیص داد، زیرا شیرینی شکر با شیرینی انگور متفاوت است.
در واقع شیره انگور نامرغوب که از انگور های بی مزه تهیه می شود طعم شیرین چندانی ندارد و بر این اساس از شکر در ترکیب ان استفاده می شود، که نه تنها طعم خوشی ندارد بلکه از خاصیت چندانی نیز برخوردار نیست.
شیره انگور مرغوب دارای رنگ قهوه ای مایل به خرمایی می باشد، که کاملا شفاف است و در ترکیب آن ناخالصی وجود ندارد، رنگ شیره انگور مرغوب نسبت شیره خرما روشن تر است. رنگ شیره انگور در زمانی که طبیعی و درست و با رعایت استاندارد های تولید تهیه شود، دارای رنگ عسلی مایل به قهوه ای یا مایل به خرمایی است، که در نوع سنتی رنگ آن کمی تیره تر می شود.
در واقع که حرارت مستقیم و بالا در رنگ شیره انگور تاثیر زیادی دارد و در اثر حرارت بالا، رنگ آن تیره تر می شود، که معمولا شیره انگورهای سنتی که در حرارت بالا تولید می شوند رنگی تیره تر و متمایل به سیاه دارند و رنگ شیره انگور صنعتی به سبب حرارت متعادل و ثابت، روشن تر است.
برای تهیه شیره انگور صنعتی از دیگ های تحت خلا و روش حرارت غیر مستقیم برای پخت آب انگور استفاده می شود و رنگ شیره انگور تولید شده بسیار روشن تر است، همچنین برای تهیه شیره انگور از خاکی به نام خاک سفید استفاده می شود و این خاک مزه ترش انگور را جذب می کند و تا ته نشین شده از شیره انگور جدا می شود.
البته برخی از تولید کننده ها معمولا به خوبی شیره را بعد از گرفتن اسیدیته تصفیه نمی کنند و به همین دلیل است، که خاک در درون شیره دیده می شود، که نشانه کاهش کیفیت شیره انگور می باشد. غلظت شیره انگور در زمان پخت شیره انگور باید تا حد امکان رطوبت گرفته شود و هر چه غلظت شیره انگور بیشتر باشد، ماندگاری آن نیز افزایش می یابد.
شیره انگور سنتی را می توان هر غلظتی تهیه کرد، که پس از رسیدن به غلظت مناسب، آن را از روی حرارت بر می دارند، اما در روش صنعتی شیره انگور به صورت اتوماتیک توسط دستگاه تعیین می گردد،
شیره انگور اصل، اگر در یخچال قرار گیرد، بسته می شود، در حالی که شیره انگور تقلبی این ویژگی را ندارد و همچنان ظاهر خود را حفظ می کند و این ویژگی را می توان با قرار دادن مقدار کمی از شیره تشخیص داد، زیرا در مقادیر بالا در هر صورت قرار دادن آن در فضای سرد باعث بسته شدن شیره می گردد.
شیره انگور ارگانیگ
شیره انگور ارگانیک دارای طعمی مانند انگور می باشد زیرا این محصول تنها از آب انگور به دست می اید و فاقد هر گونه افزودنی دیگر می باشد، این محصول دارای خواصی مانند انگور می باشد، و خوردن ان انرژی کافی را برای بدن فراهم می سازد و در عین حال دارای خواص عالی و فراوان است.
شیره انگور ارگانیک در واقع یک محصول طبیعی است که انگور هایی که برای تولید ان مورد استفاده قرار می گیرند، بدون کود شیمیایی و سمپاشی پرورش می یابند و بر این اساس کاملا سالم هستند، ضمن اینکه تهیه شیره انگور نیز به صورت ارگانیک می باشد و فاقد هر گونه افزودنی می باشد.
این نوع شیره انگور بسیار پرخاصیت است و به خصوص برای کم خونی و فقر آهن بسیار مناسب است و در طبع سنتی نیز به این خاصیت شیره انگور اشاره شده است، این محصول می تواند جایگزین مناسب و طبیعی و بدون زیان برای قطره ها و قرص های آهن که ضرر آنها ثابت شده است باشد که به صورت طبیعی آهن مورد نیاز بدن را تامین می کند و به خصوص برای کودکان مفید است و می توان با جایگزین کردن آن برای کودکان به جای قطره آهن، از خراب و سیاه شدن دندان کودکان جلوگیری کرد.
شیره انگور خوب
شیره انگور خوب دارای طعم انگور شیرین می باشد و فاقد هر گونه طعم اضافی دیگر می باشد، این محصول به صورت شفاف و فاقد تیرگی و یا خاک آلودگی می باشد، که می توان به راحتی بوی انگور را از آن تشخیص داد، این محصول نباید بی مزه باشد و البته شیرینی زننده ان نیز نشانه خوبی نیست، در واقع شیرین بودن غیر طبیعی این محصول به دلیل استفاده از شکر می باشد، ضمن اینکه شیرینی شکر برای افراد بسیاری قابل تشخیص است.
رنگ شیره انگور به نسبت شیره خرما روشن تر است، اما این محصول نیز. به صورت شفاف است و طعم انگور آن نشانه کیفیت مطلوب این محصول است، شیره انگوری که در اثر حرارت مستقیم و بالا تهیه شود، دارای رنگ تیره تری می باشد، در حالی که شیره صنعتی به سبب رعایت استاندارد های تولید، رنگ روشن تری دارد.
رنگ شیره انگور واقعی معمولا به رنگ عسلی، خرمایی یا قهوه ای است. شیره انگورهای سنتی تیره و متمایل به سیاه می باشد، در حالی که رنگ شیره انگور صنعتی روشن تر است و همچنین شیره مرغوب و اصل دارای ظاهری شفاف و یک دست است و نباید خاک آلود باشد.
شیره انگور با کیفیت و غلظت مناسب باید حالت کش دار داشته باشد و هر چه غلظت آن بالاتر باشد، دارای ماندگاری بیشتری است، زیرا رطوبت بالای شیره انگور سبب کپک زدگی آن می شود، در واقع غلظت این محصول مانند عسل و یا کمی شل تر است.
به طور کلی شیره انگور خوب، دارای غلظت زیاد می باشد و همچنین دارای شفافیت و زلالی بالا است و بدون بوی سوختگی می باشد، این محصول به صورت سنتی و صنعتی تولید می شود، که در حالت صنعتی دارای رایحه ای تند است اما تندی رایحه شیره انگور صنعتی در حد شیره سنتی نیست.
شیره انگور مرغوب به راحتی فاسد نمی شود و در صورتی که روش نگهداری آن مناسب باشد، برای مدت زمان طولانی همچنان سالم باقی می ماند و معمولا خراب و فاسد نمی شود، اما اگر شیره غلظت کافی را نداشته باشد و رطوبت شیره زمان تهیه گرفته نشده باشد، این نوع شیره به دلیل رطوبت بالا در فضای اتاق کپک می زند و همچنین خراب و فاسد می شود.
نگهداری شیره خرما در ظرف مناسب نیز بسیار مهم است و به عنوان نمونه اگر شیره را در ظرفی خیس و مرطوب ریخته شود، نیز به سبب وجود رطوبت خراب می شود، که خراب و فاسد شدن شیره نیز به راحتی قابل تشخیص است، زیرا شیره انگور فاسد مزه ترش و بوی ترشیدگی و فساد می دهد و کپک می زند و بر این اساس، اگر شیره انگورتان کپک زد یا طعم ترشیدگی به خود گرفت، این مشخصات نشانه آن است، که شیره انگور به اندازه کافی غلیظ نبوده است.
البته لازم به ذکر است، که شیره انگور شکرک زده فاسد نیست و اگر شیره انگور پس از اینکه مدتی در یک ظرف بدون استفاده باقی ماند و یا در فضای یخچال برای مدت طولانی نگهداری شود، به تدریج رس بسته و شکرک می زند و حتی بهترین شیره انگور نیز در صورتی که مدت زیادی در یک مکان ثابت و بدون استفاده قرار گیرد، نیز پس از مدتی شکرک می زند.
خرید و فروش شیره انگور
خرید و فروش شیره انگور با هزینه بسیار مناسب انجام می گیرد و خریداران عمده در نقاط مختلف کشور می توانند از طریق فروشگاه های آنلاین معتبر، این محصول را به صورت تازه و کیفیت عالی به صورت سفارشی تهیه کنند.
شیره انگور مرغوب دارای طعم خوش و ظاهری عالی و دلپسند است و به همین سبب مورد استقبال مصرف کنندگان بسیاری می باشد، عرضه اینترنتی این محصول، خرید آن را برای مشتریان عمده آسان کرده است. مشتریان عمده بسیاری به دنبال خرید شیره انگور با مرغوبیت بالا هستند و خوشبختانه با وجود اینترنت خریداران عمده می توانند به آسانی شیره انگور درجه یک را با حذف واسطه ها و هزینه کم سفارش و خریداری نمایند.
در واقع خرید آنلاین شیره انگور برای تمامی مشتریان عمده انجام پذیر است و خریداران عمده می توانند به راحتی با مشاورین فروش تماس گرفته و اطلاعات بیشتری را در مورد محصولات به دست آورند و پس از ارزیابی های مناسب، در صورت به صرفه بودن، این محصول را سفارش و خریداری نمایند.
توزیع مستقیم شیره انگور به مراکز معتبر فروش با قیمت ویژه و ارزان به راحتی انجام پذیر است و مشتریان می توانند این محصول را به صورت تازه و هزینه بسیار مناسب و رضایت بخش خریداری نمایند، زیرا عرضه این محصول به صورت اینترنتی انجام می گیرد و از این طریق مشتریان عمده می توانند به آسانی به عرضه کنندگان معتبر دسترسی داشته باشند.
شیره انگور تولیدی کشورمان، محصولی مرغوب و بسیار عالی می باشد که می توان آن را با کیفیت مطلوب برای ورود به بازار های داخلی و خارجی آماده کرد. پخش و توزیع محصولات مرغوب و تازه از طریق سایت ما انجام می گیرد و این محصول با قیمت ارزان در بین خریداران عمده در نقاط مختلف کشور توزیع می گردد. ضمن اینکه ارسال محصولات در اسرع وقت انجام می گیرد و هزینه خرید محصولات مناسب می باشد.
قیمت شیره انگور
عوامل مختلفی بر قیمت شیره انگور با کیفیت تاثیر دارند و از جمله آنها، میزان عرضه این محصول می باشد و در واقع میزان فروش این محصول در بازار های داخلی تاثیر چشمگیری در قیمت آن دارد. در واقع با افزایش نرخ ارز، میزان صادرات محصولات تولیدی کشورمان افزایش می یابد و از جمله اینکه حجم بالایی از این محصول به کشور های مختلف صادر می شود که ارزآوری خوبی دارد و در کاهش نرخ ارز تاثیر دارد و همچنین افزایش و یا کاهش تولید این محصول سبب تغییر در قیمت آن می شود.
هزینه بسته بندی نیز بر قیمت شیره انگور مرغوب تاثیر دارد و در واقع انواع مختلفی از بسته بندی برای این محصول مورد استفاده قرار می گیرد و شیره انگور با کیفیت یکسان که دارای بسته بندی مختلفی هستند با قیمت متفاوت به فروش می رسند و در واقع هزینه بسته بندی سبب افزایش قیمت شیره می شود.
البته لازم به ذکر است که شیره انگور بی کیفیت و تقلبی ارزان است، زیرا ناخالصی هایی مانند شکر در داخل آن وجود دارد که باعث می شود، هزینه تولید آن کمتر باشد و با قیمت ارزان تری به فروش برسد.
فروشگاه های معتبر شیره انگور، این محصول را با نرخ مناسب به فروش می رسانند و در واقع محصولات با کیفیت و تازه را به صورت عمده و در حجم بالا با قیمت ویژه و ارزان در بین خریداران عمده توزیع می نمایند و با عرضه محصولات مرغوب و ارزان توانسته اند رضایت مشتریان عمده این محصول را در مناطق مختلف کشور جلب نماید و مورد استقبال خریداران می باشند.
شیره انگور بسیار خوش طعم می باشد و به سبب اینکه به فراوانی در کشور ما تولید می شود، با قیمت بسیار مناسب قابل خریداری می باشد. این محصول بازار بسیار خوبی در نقاط مختلف کشور دارد که در بسته بندی مناسب و به صورت بهداشتی در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.
فروش شیره انگور از طریق سایت ما انجام می گیرد و شیره انگور در بسته بندی و با مرغوبیت بالایی در بین خریداران عمده این محصول در نقاط مختلف کشور توزیع می گردد. در واقع عرضه اینترنتی این محصول سبب شده است تا خریداران بیشتری بتوانند محصولات تازه را با هزینه مناسب بصورت سفارشی تهیه نمایند و خریدی راحت و مقرون به صرفه ای را داشته باشند. پیشنهاد ما به شما مشتریان گرامی مراجعه به مرکز فروش خرما شیره انگور می باشد که با توجه به سطح اقتصادی افراد قیمت های مناسبی را نیر دارد.