یکی دیگر از رایجترین خرما پیارم صادراتی در خواربارفروشیها و بازارها است، و خرماهایی که احتمالاً اگر به سراغ خرماهای بدون هسته میروید، میخرید.
دگلت ها از نظر شیرینی لطیف تر و کمی آجیل از نظر طعم هستند، که آنها را به یک میان وعده عالی تبدیل می کند – اما در هنگام پختن بافت خود را به خوبی حفظ می کنند، بنابراین برای بریز و کباب مورد علاقه هستند.
خرمای برهی که بسیار شیرین و نرم است، طعمی شبیه یک آب نبات خوش طعم دارد و به همین دلیل بیشتر برای میان وعده های مستقیم استفاده می شود.
یافتن آنها در فروشگاه ها سخت است زیرا کاملا شکننده هستند و ممکن است در حین حمل و نقل فرو بریزند، اما اگر در کالیفرنیا زندگی می کنید، احتمالاً می توانید آنها را در اواخر تابستان یا اوایل پاییز در بازارهای کشاورزان در مرطوب ترین حالت خود پیدا کنید.
همچنین، میتوانید خرمای برهی را در مراحل اولیه رسیدن به نام خلال نیز میل کنید و در این مرحله طعم سیب زرد ترد را میدهد.
تصویر ممکن است موارد زیر را شامل شود: بطری، بروشور، کاغذ، آگهی، آگهی، پوستر، غذا، و لوازم آرایشی و بهداشتی
خرما بانوی ارگانیک کالیفرنیا رشد یافته خرمای برهی، 16 اونس
17 دلار در آمازون
حلاوی
خرمای حلاوی کوچک و کره ای است، با طعمی عمیق کاراملی و بافتی که تقریباً در دهان ذوب می شود. این نوع دیگری است که اغلب با آب نبات مقایسه می شود.
خرمای خدراوی کاملاً لطیف و بسیار شیرین است – بیشتر شیرینی است تا کاراملی و مستعد شکرک زدن است. آنها یک خرما عالی برای پخت و افزودن به اسموتی ها و شیک ها هستند، زیرا حتی فقط یک خرما هم طعم فوق العاده ای دارد.