نحوه و مکان نگهداری خرمای خشک: 3 روش
دو نوع کاغذ روغنی وجود دارد: سفید و سفید نشده.
کاغذ رولی نقاشی و کاغذ پوستی سفید نشده قهوه ای است. این گونه سفید شده با مواد شیمیایی درمان می شود، در حالی که واریته سفید نشده همانطور که از نام آن پیداست چنین نیست.
از آنجایی که کاغذ روغنی سفید نشده حاوی مواد شیمیایی کمتری است، سالم تر و ایمن تر از کاغذهای دیگر است.
نکات بیشتر برای استفاده از کاغذ پوستی
استفاده از کاغذ روغنی برای مدت طولانی در اجاق بسیار خشک و داغ می تواند باعث سوختن غذا شود. بنابراین، قبل از اینکه تصمیم بگیرید از کاغذ روغنی در توستر خود استفاده کنید، در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند بهترین استفاده را از آن داشته باشید.
نکته 1: اندازه کاغذ روغنی و تابه پخت را مقایسه کنید
قبل از شروع هر کاری، باید مطمئن شوید که از کاغذ روغنی با اندازه مناسب استفاده می کنید. برای این کار، ورقه پخت را برگردانید و از آن به عنوان شابلون استفاده کنید تا شکل و اندازه دلخواه کاغذ روغنی را برش دهید.
نکته شماره 2: کاغذ روغنی را به درستی داخل ورقه پخت قرار دهید
پس از اطمینان از اندازه صحیح، کاغذ را با دقت داخل قالب قرار دهید. این کار برای این است که کاغذ روغنی به بیرون نچسبد، زیرا ممکن است منجر به آتش سوزی جزئی شود.
حالا می توانید هر آنچه را که برای پخت یا پخت نیاز دارید، روی آن اضافه کنید.
نکته 3: اسپری آشپزی را روی کاغذ اسپری کنید
اگر از کاغذ روغنی برای پوشاندن ظرف های پخت خود استفاده می کنید تا به راحتی جدا شوند، آن را با کمی روغن چرب کنید یا با اسپری پخت و پز روی آن اسپری کنید.
چرا نمی توان از کاغذ روغنی در توستر استفاده کرد؟
در حالی که کاغذ روغنی را می توان در یک توستر استفاده کرد، دلایل مختلفی وجود دارد که چرا باید جایگزین دیگری را در نظر بگیرید.