این محصول همان طور که از نامش پیداست هسته های شکافته یا شکسته دارد و اکثرا سفید است بادام سنگی عمده دارای منبع غنی از ویتامین ها است.
این محصول طعم و بویی مشابه بادام معمولی دارد. اگر به این فکر می کنید که حتما طعم بدی دارد یا خامه ای شده است چون ارزان تر است، باید بگویم که از سالم بودن آن ها مطمئن باشید. به نظر متفاوت از کلاس اول و معمولی است، اما این تنها راه است. همانطور که در بالا گفتم، آنها شبیه بادام های معمولی نیستند.
آنها صاف و یکنواخت نیستند و شکسته می شوند، اما توسط کرم ها خرد یا خورده نمی شوند. و دلیل ارزان بودن آنها شکسته بودن آنهاست. تا اینجا در مورد این سوال صحبت کردیم که بادام درختی برای چه چیزی مفید است و چگونه کار می کند. در اینجا، ما در مورد چگونگی تغییر بادام در طول زمان صحبت می کنیم.
امروزه در جهان بیش از 900000 تن بادام تولید می شود که ارزش آن حدود 4.3 میلیارد دلار است. بر خلاف بسیاری از آجیل ها و میوه های دیگر، این آجیل بیشتر در ایالات متحده، به ویژه در کالیفرنیا کشت می شود.
فواید بادام درختی هر سال آشکارتر می شود و افراد بیشتری این محصول را دوست دارند. خاورمیانه و جنوب آسیا خانه انواع بادام است. بادام درختی بلند با گل های سفید و صورتی است. بادام زمانی رشد می کند که گرم و خشک باشد.
به همین دلیل در سراسر دریای مدیترانه گسترش یافته و به غذای اصلی خورده شده در این منطقه تبدیل شده است. چیزهایی در مورد بادام درختی: طعم بادام وحشی تلخ است و به طور طبیعی مقادیر کمی سم مانند سیانید در آن وجود دارد. قبل از کاشت بادام، مردم باید نوع خاصی از بادام شیرین را پیدا کرده باشند. بادام برای مدت طولانی بخش مهمی از رژیم غذایی در هند و پاکستان بوده است. بادام برای اولین بار در دوران باستان از سواحل مدیترانه به شمال آفریقا، آسیا و جنوب اروپا گسترش یافت.