از سیر ترشی برای درمان کم خونی استفاده می کنند

سیر ترشی حاوی بسیاری از ترکیبات فعال است که فواید سلامتی مختلفی را به همراه دارد.

برخی از این ترکیبات دارای نقش های متعددی هستند. این مورد، در میان سایر موارد، برای ترکیبات گوگردی است که با پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

لازم به ذکر است که تمام مواد شیمیایی گیاهی سیر در بدن فعال نیستند و برخی از آنها هنوز کشف نشده اند. توجه داشته باشید که مواد فعال موجود در سیر تازه به طور هم افزایی برای ایجاد اثرات سلامتی متفاوت عمل می کنند. از جمله این مواد فعال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ترکیبات گوگردی این مواد به این دلیل نامیده می شوند که دارای یک یا چند اتم گوگرد در ساختار شیمیایی خود هستند. هنگامی که سیر بریده می شود، له می شود یا له می شود، ترکیبات گوگردی آزاد می شوند.

در این مرحله آلیین (یک مولکول غیرفعال و بی بو در سیر) با یک آنزیم در تماس است و به آلیسین تبدیل می شود که مولکول مسئول بوی مشخص سیر است.

متعاقباً آلیسین به ترکیبات گوگردی دیگری مانند دی آلیل سولفید، دی آلیل دی سولفید و آجوئن تبدیل می شود.

عمدتاً این ترکیبات هستند که می توانند از تکثیر سلول های سرطانی خاص جلوگیری کنند و در نتیجه از بدن در برابر عوامل سرطان زا بالقوه محافظت کنند.

لازم به ذکر است که در حین تهیه قرص سیر، آلیسین از بین می رود، بنابراین مصرف قرص سیر ترکیبات مفید برای سلامتی فعال را بلعیده نمی کند.

آلیسین به عنوان ترکیب فعال اصلی مرتبط با اثر محافظتی قلبی سیر، از جمله توانایی آن در کاهش پلاک های آترواسکلروتیک در حیوانات، پیشنهاد شده است.

با این حال، با در نظر گرفتن اینکه آلیسین در طول مصرف سیر به جریان خون جذب نمی‌شود، بعید به نظر می‌رسد که تاثیری بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.

آلیسین ترجیح می دهد یک ترکیب گذرا باشد که به سرعت به سایر ترکیبات گوگردی فعال در بدن تبدیل می شود.

در نهایت، آجوئن ترکیبی است که قادر به جلوگیری از سنتز (تشکیل) کلسترول در شرایط آزمایشگاهی است و بنابراین می تواند نقشی در اثر هیپوکلسترولمی منتسب به سیر داشته باشد.

ساپونین ها ترکیبات موجود در سیر هستند که توانایی کاهش کلسترول خون در حیوانات و انعقاد خون را در شرایط آزمایشگاهی دارند، دو اثری که برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی به دنبال آن هستند.

علاوه بر این، در حیوانات نشان داده شده است که پروتئین سیر جدا شده می تواند اثر کاهش چربی داشته باشد.

بنابراین، این ترکیبات امیدوارکننده می‌توانند با اثر محافظتی قلبی سیر مرتبط باشند، اما مطالعات بیشتری برای درک بهتر نقش آنها مورد نیاز است.