آیا به کنجد حساسیت دارید؟ اکنون برچسب های مواد غذایی باید کنجد را به عنوان یک آلرژن ذکر کنند.
مواد حساسیت زا به کنجد
اگر شما یا یکی از اعضای خانواده تان به ارده کنجد قهوه ای حساسیت دارید، تغییر مهمی در راه است تا به شما کمک کند غذاهای حاوی کنجد را سریع تشخیص دهید. از 1 ژانویه 2023، کنجد باید به عنوان یک آلرژن روی غذاهای بسته بندی شده، از جمله مکمل های غذایی، برچسب گذاری شود.
کنجد به فهرست هشت غذای دیگر میپیوندد که قبلاً توسط قانون فدرال به عنوان آلرژیزای اصلی غذایی اعلام شده است. 9 آلرژن اصلی غذایی عبارتند از:
شیر
تخم مرغ
ماهی، مانند باس، کف پا، ماهی کاد
سخت پوستان، مانند خرچنگ، خرچنگ، میگو
آجیل، مانند بادام، گردو، گردو
بادام زمینی
گندم
سویا
کنجد
در طول دوره انتقال برچسب زدن کنجد مراقب باشید
اگرچه الزام ذکر شده کنجد به عنوان یک ماده حساسیت زا در برچسب از اول ژانویه 2023 اعمال می شود، اما همچنان می توانید محصولات غذایی را برای فروش بیابید که کنجد را به عنوان یک ماده حساسیت زا در برچسب ذکر نکرده باشند.
قانونی که این برچسب کنجد را ایجاد میکند، ملزم نمیکند که محصولات غذایی که قبل از سال 2023 در راه فروشگاه هستند یا در انبار هستند، کنجد را به عنوان یک ماده حساسیتزا در برچسب ذکر کنند. بنابراین لازم نیست این محصولات غذایی برای اعلام کنجد به عنوان یک آلرژی زا فراخوانی یا برچسب گذاری شوند.
از آنجایی که برخی از غذاهای بسته بندی شده ممکن است عمر مفید طولانی تری داشته باشند، نمی توان گفت چه زمانی ذخایر قبل از 2023 با محصولات غذایی دارای برچسب های مورد نیاز جایگزین می شود. بنابراین، لطفا در این دوره انتقال با احتیاط عمل کنید.
همچنین به خاطر داشته باشید که مواد تشکیل دهنده یک محصول غذایی می تواند در هر زمان تغییر کند، بنابراین بهتر است هر بار که محصول غذایی را خریداری می کنید برچسب آن را بررسی کنید – حتی اگر قبلاً آن را خورده اید و واکنش آلرژیک نداشته اید. .
برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از کنجد در یک محصول غذایی، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) که مسئول اجرای الزامات برچسب گذاری است، توصیه می کند که با سازنده یا توزیع کننده مشخص شده در برچسب محصول غذایی تماس بگیرید.