رژیم ارده و شیره انگور بهترین انتخاب برای کاهش وزن!
یکی از دلایل افسردگی و کاهش میزان اعتماد به نفس در برخی از افراد، چاقی کاذب است و همانطور که می دانید اغلب بانوان و آقایان از آن رنج می برند به همین دلیل برای خلاص شدن از آن، به سراغ راه های شیمیایی و غیر شیمیایی مختلفی می روند. استفاده از یک رژیم غذایی مناسب، بهترین گزینه برای درمان چاقی است چراکه عاری از هرگونه عوارض برای بدن می باشد. یکی از این مواد مغذی که مصرف آن، تاثیر شگفت انگیزی درلاغری دارد، فرآورده ای به نام ارده است.
ارده از دانه های طلایی رنگی به نام کنجد، به دست می آید. این ماده مغذی دارای اسیدهای چرب غیر اشباعی نظیر امگا 3، امگا 6 و امگا 9 می باشد. همچنین یکی از مغذی ترین دانه ها خوراکی است که علاوه بر ارزش غذایی، ارزش دارویی نیز دارد و از نقش مهمی در تامین منابعی مثل کلسیم، آهن، روی و ویتامین هایی مثل A,D,Bبرخورداراست. از این رو ارده، می تواند یک وعده غذایی کامل به شمار آید.
کاهش اشتها و در نتیجه لاغری، یکی از مهمترین و تاثیرگذار ترین خاصیت های ارده به شمار می آیند. به همین منظور نیاز است ارده را یک الی دو ساعت قبل از هر وعده غذایی اصلی، مصرف نمایید. همچنین مصرف ارده به عنوان صبحانه، علاوه بر تامین کربوهیدرات و پروتئین های لازم بدن، باعث کاهش میل افراد به پرخوری و ریزه خواری در طول روز می شود و نتیجه این روند لاغری می باشد. برای استفاده از رژیم لاغری ارده، بهتراست آن را به همراه شیره خرما، شیره انگور و یا عسل میل نمایید.
ارده و شیره انگور هم به کاهش وزن و هم به درمان لاغری کمک می کند.خوردن ارده به تنهایی و قبل از غذا، به دلیل کاهش اشتها به لاغری و خوردن ارده همراه با شیره انگور بعد از غذا، به دلیل کالری بالا به درمان لاغری کمک میکند.پس اگر این دو با هم مصرف شوند برای لاغری تاثیر بیشتری دارد.شما میتوانید برای کاهش وزن و لاغر شدن از این دو بهره ببرید.
استفاده از رژیم غذایی ارده و شیره انگور بیشتر به افراد سرد مزاج توصیه می شود چراکه طبع آن گرم است بنابراین استفاده آن توسط افراد گرم مزاج موجب یبوست، جوش های ناشی از گرمی و… می شود.
باید گفت شیره انگور برای لاغری و به خصوص ارده مقوی ترین و مغذی ترین ماده ای است که علاوه بر تاثیر در لاغری، از خاصیت های دیگری هم برخوردار هستند. به همین دلیل توصیه می شود هرگز از مصرف آنها غافل نشوید.
شیره انگور لاغر کننده است
شیره انگور یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران میکند. این شهد لذیذ حاوی ویتامینهای A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد.
شیره انگور در رژیم لاغری نقش موثری دارد و جز بهترین رژیم های لاغری به حساب می آید. در واقع شیره انگور میتواند گذینه مناسبی باشد که شما بتوانید به کاهش وزن خودتان کمک کنید. شیره انگور هم باعث لاغری میشود و هم چاقی . باید بدانید اگر به اشتباه از این شیره استفاده کنید شاید نتیجه ی معکوس بگیرید. البته شیره انگور بیشتر برای درمان لاغری مفرط استفاده میشود و زیاد برای کاهش وزن کارساز نیست البته اگر استفاده از این شیره با ورزش منظم باشد به شما برای کاهش وزنتان کمک می کند.
شیره انگور لاغر میکند
شیره ی انگور بیشتر در جهت چاق شدن فرد غععو بخصوص صورت کاربرد دارد اما برای لاغری نیز توسط برخی افراد مورد استفاده قرار میگیرد. برخی افرادی که از اضافه وزن خود رنج میبرند ، تلاش می کنند تا وزن خود را کاهش دهند و در این راستا کارهایی از جمله ورزش کردن و رژیم غذایی و … را انجام میدهند. حتی برخی افراد برای اینکه زودتر به مقصود و هدف خویش که همان لاغری است برسند از داروهای لاغری نیز استفاده میکنند.
این افراد که از وزن خود رنج میبرند گاهی خود را محروم از غذا خوردن میکنند و رژیم غذایی سختی را برای خود طراحی میکنند تداوم این رژیم غذایی دشوار اگر چه فرد را تا حدی لاغر می کند اما باید دانست که این کار باعث کم خونی و ضعف بدنی خواهد شد در همین راستا توصیه ی ما به شما این است که در کنار ورزش و رژیم غذایی از شیره ی خرما استفاده شود اینگونه فرد هم به هدف خویش که همان لاغری است میرسد هم از کم خونی و ضعف بدنی جلوگیری کرده است.
خواص شیره انگور برای لاغری اعم از دارا بودن انرژی و کالری بالا است از این رو مصرف شیره انگور در کنار ورزش منظم توصیه می شود. چرا که در صورت عدم تحرک، ممکن است سبب اضافه وزن شود و علاج لاغری با شیره انگور میسر نشود.پس استفاده از شیره انگور برای لاغری قوانینی دارد اگر به خوبی از شیره انگور استفاده شود و در کنار آن ورزش منظم داشته باشید میتوانید به وزن ایده آل خودتان برسید.
شیره انگور لاغری
ویژگی های شیره انگور مرغوب و سالم که برای خرید آن باید در نظر بگیرید که بتواند در روند لاغری به شما کمک کند شامل موارد زیر هستند: مزه آن باید شیرین باشد.رنگ شیره حالتی روشن دارد و به رنگ قهوه ای و عسلی می باشد.شیره انگوری که به روش سنتی تهیه شده است رنگ تیره ای دارد و اگر به روش صنعتی تهیه شده باشد رنگ آن روشن می باشد.شیره مرغوب شفاف بوده و نباید خاک آلود باشد.اگر کیفیت شیره بالا باشد هنگام برداشتن با قاشق حالت کش دار بودن آن را مشاهده می کنید.شیره درجه یک ، غلظت بالایی دارد.
به طور کلی مصرف شیره انگور باعث چاقی افراد می شود اما اگر آن را در وعده صبحانه مصرف کنید احساس سیری به شما می دهد و باعث می شود که ناهار نخورید و لاغر شوید.شیره انگور مانع افزایش اضافه وزن شده و باعث حفظ زیبایی و تناسب اندام می باشد. طبع این ماده گرم و تر معرفی شده است و مصرف آن برای افرادی که مزاج سردی دارند مفید است.
ارده و شیره انگور برای لاغری نی نی سایت
قند و چربی های مضر، اصلی ترین عامل برای چاقی و بروز اکثر بیماری ها می باشند. البته بسیاری از پزشکان و محققان بر این باورند که چاقی دلیل اصلی بروز اکثر بیماری هاست به عبارت دیگر آن را مادر بسیاری از بیماری ها می دانند. به همین دلیل اگر می خواهید با انجام فعالیت های ورزشی و گرفتن یک رژیم غذایی مناسب و سالم به وزن ایده آل خود برسید توصیه می کنیم از خاصیت ارده و دیگر فرآرده های کنجدی در این زمینه غافل نشوید.
در واقع اگر شما از رژیم غذایی برای لاغری استفاده میکنید برای از بین بردن حس گرسنگی نیز میتوانید از ارده بهره ببرید. مصرف یک قاشق غذاخوری ارده در روز برابر است با 89 کالری، 3 گرم پروتئین، 8 گرم چربی و 2 گرم فیبر. شاید برای شماهم این سوال پیش بیاد که چرا مصرف ارده با وجود این میزان فیبر، چربی و پروتئین باعث لاغری و کاهش وزن می شود؟
زمانیکه قصد گرفتن رژیم های لاغری را دارید استفاده از مواد غذایی پروتئین دار نظیر گوشت، حبوبات و ارده؛ باعث ایجاد حس سیری در بدن می شود. بنابراین حس گرسنگی را از بین می برد و از خوردن مواد غذایی اضافی جلوگیری می کند.
شما میتوانید در کنار ارده از شیره انگور نیز بهره ببرید ، در هنگام رژیم غذایی و حذف مواد غذایی مفید و خون ساز ، بدن شما نیاز به خون دارد و این کم خونی را میتوانید از شیره انگور بدست آورید . در واقع شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوقالعاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران میکند.
چگونه تلخی شیره انگور را بگیریم نی نی سایت
اگر خودتان نمیتوانید شیره ی اصل را از تقلبی تشخیص دهید و همچنین نمیتوانید اعتماد کنید و از بازار تهیه کنید پیشنهاد ما این است که خودتان در منزل دست به کار شوید و شروع به درست کردن شیره ی انگور با کیفیت کنید اما باید بدانید که روند ساخت شیره انگور حساس است طوری که ممکن است بعد از درست کردن شیره ی انگور متوجه ی تلخی این شیره شوید اما چگونه میتوان تلخی این شیره را از بین برد یا از تلخ شدن این شیره جلوگیری کرد؟ در ادامه با ما همراه باشید:
باید حتما با صبوری هنگامی که آب انگور روی شعله است،به آن سر زد.اگر بیش از حد حرارت ببیند، به اصطلاح شیره می سوزد و تلخ می شود.البته نا گفته نماند که انگور قبل از آبگیری باید به خوبی شسته و خشک شود تا آلودگی های آن پاک شود و دقت شود تا ناخاصی ها و دم انگور به خوبی از حبه ها جدا شود.زیرا اگر این ناخالصی ها و دم انگور همراه با حبه ها وارد دستگاه آبگیری شود و یا له شود باعث می شود تا شیره انگور نیز تلخ شود.
پس اگر میخواهید شیره انگوری که خودتان درست میکنید تلخ نشود باید همواره مواظب آن باشید و نگذارید شیره انگور بسوزد . سوختن شیره انگور باعث تلخی آن میشود. در زمان پخت شیره انگور باید تا حد امکان رطوبت گرفته شود. این کار باعث می شود تا ماندگاری شیره انگور بالاتر برود و در ضمن شرایط نگهداری بهتری هم داشته باشد.
در روش های سنتی معمولا با دیدن غلظت بصورت چشمی و تجربی حرارت را قطع می کنند . اما در روش های صنعتی صحیح غلظت توسط دستگاه تعریف می شود و حرارت در زمان تعیین شدن بصورت اتوماتیک قطع می شود.شیره خوب نباید خیلی رقیق یا خیلی سفت باشد باید یک غلظت ملایم و قابل قبول داشته باشد. با این کارها میتوانید یک شیره ی انگور خوش طعم و بدون تلخی را داشته باشید.
با شیره انگور چی درست کنم نی نی سایت
شیره انگور در دستور پخت غذاهای مختلفی از سرتاسر دنیا حضور دارد. شیر برنج: در تهیه شیربرنج معمولا مقداری شکر برای شیرین کردن آن استفاده می شود. اما شکر که فرآورده ای مربوط به انقلاب صنعتی است همیشه به این راحتی در دسترس نبوده است. شیره انگور جایگزین سالم تر و خوش مزه تری برای شکر است. طعم خاص شیره انگور در شیربرنج از یک طرف و رنگ قرمز آن که در رنگ سفید شیربرنج پخش می شود تابلو نقاشی بی نظیری را می سازد.
یکی از رایج ترین استفاده ها از شیره انگور به عنوان ” سُس ” یا چاشنی است. بخش زیادی از روند تولید شیره انگور مانند تهیه سس است. این شیره را معمولا همراه با غذاهایی که در طب سنتی به آن ها غذاهای سرد می گویند صرف می شود.
سبزی پلو: در بسیاری از مناطق کشورمان که گیاهان کوهی پرخاصیت و خوش عطر و طعم می روید، مردم بومی از شیره انگور به عنوان مکملی برای مقوی تر و خوش مزه تر کردن سبزی پلوهایشان بهره می برند.
شیره انگور در بعضی از خوراکی های دسر مانند و دستور پخت شیرینی ها جا دارد. شیرینی پزهای با سلیقه از این شیرین کننده طبیعی به عنوان گزینه ی سالم در شیرینی های خودشان استفاده می کنند.یکی از قدیمیترین شیرینیهای خاورمیانه حلوا است. حلوا را میتوان با شیره انگور درست کرد که هم طعم دلچسبتری دارد و هم شیرینی آن طبیعی است.
شیره انگور در نوشیدنی ها هم استفاده می شود. شربت های خیلی خوشمزه ای از آن می توان ساخت که سرحال تان می آورد. علاوه بر مواردی که در بالا توضیح داده ایم، نوشیدنی ها دسته ی مهم دیگری از مشتقات شیره انگور است. به طور کلی نوشیدنی های انگور به دو شیوه تهیه میشوند. روش اول آب گیری مستقیم است. میوه انگور را له کرده و آن را از صافی عبور می دهند. در روش دیگر اول شیره انگور را می گیرند و سپس این شیره را در آب حل می کنند تا شربت انگور به دست آید. طعم و مزه در این دو نوع نوشیدنی انگور با هم متفاوت است. هرکدام از این نوع نوشیدنیها طرفداران خاص خودش را دارد.
شیره انگور در پخت و پز هم استفاده می شود. نوعی پلو شیرین را با دوشاب تهیه می کنند. غذاهای زیادی با این شیره درست میشود شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست.